Returnarea produselor

Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice medicaldispozitiv.com  intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la medicaldispozitiv@gmail.com  in termen de maxim 14  zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, medicaldispozitiv.com poate refuza coletul.

Informatiile necesare care trebuie furnizate la medicaldispozitiv@gmail.com pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

  • data expedierii coletului;
  • numarul Comenzii;
  • suma de returnat;
  • adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
  • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar ).

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, medicaldispozitiv.com efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat.

Costurile de transport ale coletului/elor returnate  intra in responsabilitatea clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.   Contravaloarea comenzii  se va efectua in cel mult 15  zile de la data in care coletul a ajuns la sediu si a fost verificat. Suma inapoiata  nu include cheltuielile de transport.

Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceleasi conditii ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu medicaldispozitiv.com).

 

Produse

Daca au fost desfacute, pachetele returnate trebuie sa contina, in mod obligatoriu, in ambalajul original desfacut, dar nedeteriorat, toate piesele, altfel nu este indeplinita conditia de returnare a banilor. Ambalajele sunt considerate parte a produsului.

Dispozitivele sterile, nu trebuie sa fie desterilizate ( ambalajul trebuie sa fie intact)!

Incaltaminte

Sabotii trebuie sa nu fie uzati pe talpa sau in interior, sa nu prezinte zgarieturi sau pete, sa aiba toate etichetele intacte si sa fie returnati in ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate parte a produsului.

Se pot returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care au fost livrate de catre curier.

Va rugam sa soliciti  returul in cel tarziu a 14-a zi calendaristica de la data livrarii, dupa acesta data cererile nu vor fi luate in calcul.

Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit. Trebuie sa returnati  produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, si toate documentele cu care au fost livrate.

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos:

– au fost efectuate interventii neautorizate asupra produsului;

– au ambalajul deteriorat sau incomplet;

– au urme de uzura sau folosire a produsului;

– nu au toate accesorile primite in pachet;

– s-a facut orice tip de inscris pe cutia produsului;